Jump to content

noob problem with Shelly Plus 2PM


djh42

Recommended Posts

I'm trying to set up my new Plus 2PM using https://kb.shelly.cloud/knowledge-base/shelly-plus-2pm-web-interface-guide . It's my first Shelly device. I can access its hotspot and went to settings/wi-fi. I selected my wi-fi network and typed its password. I selected enable w–fi network. I clicked Save settings. It said it had saved. But the shelly doesn't appear on my network, and neither does it display an error message on the settings web page. Now it sits there on the settings page saying 'LOADING NETWORKS'. So what does that mean? How do I set up this device?

Link to comment
Share on other sites

OK I used google translate to look at the thread. But I don't see what for? It doesn't seem to apply to the situation I described. Can anybody help me? Or can I provide any more information?

Link to comment
Share on other sites

Yes it does - I have several devices connected via 2.4 GHz. I repeat, the problem is not the router. But surely the Shelly should tell me that it tried to connect but failed? Why am I seeing nothing at all?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...