Jump to content

shelly blu button1 gave an error during firmware installation


costin

Recommended Posts

while I tried to add Shelly's blu button1 to the application, which was recognized, it asked for a firmware update, and during the update it gave an error.
now the factory reset doesn't work either, it doesn't beep, it doesn't have a led signal, it appears as a device in the application when I want to add it again, but the application can't add it. he died?
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Try this please:
1. Remove the battery from the BLU-Button.
2. Remove the BLU-Button from the saved pairing setting in the phone, (if available.)
3. Restart the mobile phone
4. Launch the Shelly BLE Debug app
5. Press the button on the BLU-Button and insert the battery while holding the button.
6. Now press the button on the BLU-Button, the BLE Debug app should confirm this in the log display.
7. Click OTA in the BLE Debug app. Now the OTA counter should show 0-100% and the update should be successful.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...